Webbsida

Skapa en enkel begriplig webbsida. Du förbättrar och uppdaterar den själv. Kontrollpanelen är användarvänlig och begriplig samt bästa av allt: på svenska. Utnyttja det mäktiga systemet WordPress.

Text & skribenttjänster

Poet, journalist eller copywriterskribenten har hängt med i över 5000 år. Idag är kunskapen om texter viktigare än någonsin. Vissa säger att en text har bråkdelar av en sekund på sig att väcka ditt intresse. Men det är inte allt. På det allomfattande nätet läses texter av maskiner. Deras intresse behöver också väckas. Därför behöver du en yrkesman som kan uttrycka just dina behov i text. Kanske är det reklam, kanske är det annan marknadskommunikation. Kanske är det internt.

Sökmotoroptimering

Sökmotor optimering – eller SEO – är ämnet för dagen.  Många har fått erfara hur deras vackra och påkostade sidor hamnat lång ned på söklistorna. De som redan känner företaget hittar till sidan. Men de nya besökarna? Har de en sportslig chans att finna den? Destillera ned ett budskap till en eller par fraser. Använd dem och gör din sida mer sökbar.

Översättningar

Vi tillhandahåller icke-auktoriserade men professionellt gångbara översättningar till bra priser. Främst engelska. Givetvis inga maskinellt genererade översättningar! Våra språkarbetare är studenter och frilansar. De språk de arbetar med är deras modersmål. Kontakta oss för övriga språk.

Workshop

Istället för gammaldags ”pitchningar” – där leverantören gissar vad kunden vill ha – involverar vi kunder i workshops. Vilket innehåll vill kunden kommunicera? Det kanske inte alltid är så självklart som det kan tyckas. När vi är ense om vad ni vill säga och hur, producerar vi en rapport. Sedan kan ni själva göra jobbet, anlita någon annan eller anlita oss på Börjeson Info.

Formgivning

Vi tar fram annonser till tryckt media: reklamutskick, foldrar, annonser och annat. Vi tar fram digitala annonsmedia som internetannonser, samt digalt visuellt media till Facebook, Instagram, Tumblr och LinkedIn.