En ny, tydlig sida med ett modernt utseende ger rättvisa åt ditt företag. Sidans ägare – du själv –  administrerar och uppdaterar.  Med rätt tema är administrationen lika lätt som att  betala räkningar online.

Välj WordPress

Med WordPress får du en tilltalande och lättadministrerad sida. Ytterst fina WordPress-sidor kan fås helst gratis. WordPress sidor är utvecklingsbara tack vare systemet med öppen källkod. Utvecklare över hela världen slåss om att ta fram gratis eller billiga moduler och plug-ins. WordPress är särskilt lyckat för dig som vill publicera löpande informationsmaterial.

Förbättra i stället för att bygga om

Om du inte vill byta ut din sida, kan du förbättra den. Många företag har inarbetade sidor med skönhetsfel. Foton, adresser eller personuppgifter är inaktuella. Formulär eller länkar fungerar inte. Sidor behöver tas bort eller läggas till. Någon har slarvat bort inloggningsinformationen. Det är sådant vi fixar.

Använd Social media

Social media är något annat än reklam och PR. De är inte längre något nytt men fortfarande gratis och öppet för alla. Rätt använda ger sociala medier fantastiska möjligheter. Sociala medier är för det mesta gratis. Men gratis är inte samma sak som självgående. Din strategi för social media behöver harmonieras med företagets totala strategi. Det behövs ett stabilt flöde av kvalitativ information. De flesta sociala media behöver uppdatering som ett Bonsai-träd behöver vatten. Kort sagt, du måste vara social i ditt sociala media.

Sökmotoroptimera

Sökmotoroptimering är ett ord som skrämmer många. Ämnet är krångligt och branschen är full av oseriösa ”konsulter”.  Men det är ändå viktigt. Många har fått erfara hur deras vackra och påkostade sidor hamnat långt ned på söklistorna. De som redan känner företaget hittar till sidan. Men de nya besökarna? Har de en sportslig chans att finna den? Ofta kan man destillera ned ett budskap till en eller par fraser. Och det är detta vi använder när vi gör din sida mer sökbar. Det är det vi kallar sökmotoroptimering. Basen i sökmotoroptimering är text, alltså ett gott, rikligt och relevant innehåll som publiceras regelbundet.