Ge dina potentiella kunder en sportslig chans

Många har fått erfara hur deras vackra och påkostade sidor hamnat lång ned på söklistorna. De som redan känner företaget hittar till sidan. Men de nya besökarna? Har de en sportslig chans att finna den? Ofta kan man destillera ned ett budskap till en eller par fraser. Och det är detta vi använder när vi gör din sida mer sökbar. Det är det vi kallar sökmotoroptimering.

Sök dig själv!

Sätt dig i din blivande kunds position! Googla på de nyckelord som representerar dina kärnvärden. Är det hos dig kunden hamnar?    Många vill manipulera Google för att han hamna högre. Google säger om och om igen: Gör en sida för läsaren, inte för sökmotorn. Därför behöver du en skribent som kan skriva för läsare och organisera texten för enligt Googles riktlinjer.

 God och riklig information

Den andra sidan av saken är innehållet. Det bästa och säkraste sättet att bygga upp ett intresse för en webbsida är att se till att användarna gillar den. När du hela tiden kan visa upp nytt och intressant material, går du hem hos både Google och dina användare. Allra bäst är ifall din sida är den dit alla andra länkar sina sidor. Detta är grundtanken på Google, innehållet bör rankas likt en forskarrapport. Den rapport som citeras oftast inom ett ämne, är förmodligen den mest relevanta.