Senaste nytt

Om Esbjörn Börjeson och Börjeson Info

Från frilansjournalist till Content Creator

Det har varit en lång resa. Jag har varit i tidningsvärlden och på byrå.  Jag har jobbat själv och för andra. På vägen blev jag bättre på att förmedla budskap och berätta en historia.

Ensam är kanske inte stark. Men en ensam aktör ger kunder bättre uppmärksamhet. Här finns inga beslutsvägar eller företagspolitik. Du som kund handskas bara med mig. Min affärsidé är skribent och allfixare inom digital media.

Jag har ett team redo för dig!

Jag arbetar i nätverk och anlitar de som behövs: webbutvecklare, illustratörer, fotografer, SEO-folk eller kodare. I stort sett vem som helst. Själv är jag – brukar jag säga – Vaktmästaren, Lärare, Coach och Spökskrivare. Eller om du föredrar branschens termer: Content Creator, Communication strategist, Web developper, copywriter, editor